Veelgezochte vragen & de antwoorden

TIJD

 

Vraag 1Als ik jullie inschakel, hoe snel heb ik dan een advies?Antwoord: Het streven is altijd dat je je wegwijzer naar je schatten & valkuilen binnen uiterlijk twee weken hebt.

Soms kan het korter zijn. Het kan ook wel eens voorkomen dat het meer tijd vraagt om je echt goed van dienst te zijn. In dat geval weet je dat ruim op tijd. Je kunt er dan altijd voor kiezen om geen gebruik van ons te maken. Je betaalt dan uiteraard ook niets.

 

GELDVraag 2: Wat kost een advies over mijn vraag aan jullie?

 

Antwoord: Wat je betaalt, hangt af van wat je inkomen is. Op deze pagina staan alle bedragen. Bij onze kennismaking kun je aangeven welk bedrag bij jouw situatie past.

Soms is meteen al duidelijk dat we voor misschien wat meer tijd nodig zullen hebben. In dat geval is het niet handig om een bedrag per uur te rekenen. Je kunt er dan beter voor kiezen om een vast bedrag af te spreken.  

 

Vraag 3: Willen jullie een bewijs hebben van mijn inkomen?

 

Antwoord: Nee dat hoeft niet.  Als met elkaar wilt samenwerken om tot het beste resultaat te komen, dan vraagt dat om vertrouwen.

KWALITEIT

 

Vraag 4: Ik overweeg om Ervaar je heelheid in te schakelen, maar heb nog nooit zoiets gedaan. Ik wil wel graag weten hoe iemand dit heeft ervaren. Kan dat?Antwoord: Ja dat kan. We proberen daarbij ook te kijken of we iemand kunnen vinden, die een vraag had die enigszins lijkt op de jouwe. We vragen diegene dan om antwoord te geven op jouw specifieke vraag.

Vraag 5: Als ik jullie niet goed kan vergelijken met anderen, hoe weet ik dan of jullie diensten goed zijn?Antwoord: Er zijn meer manieren om na te gaan of je wat Ervaar je heelheid doet betrouwbaar vindt.

 

Het is aan te raden om deze site goed te bekijken, omdat je op allerlei manieren een indruk kunt krijgen van onze kennis en kunde. Hieronder staan een paar voorbeelden.

 

a. kijk op deze pagina met een overzicht van onze publicaties. Via de blogs die je daar ook vindt, kun je meer ontdekken over wie wij zijn.

 

b. lees hier de theorie achter Ervaar je heelheid.  Voor echte liefhebbers van:

- theorie

- bijzondere zienswijzen

- lezen.

 

c. per mail kun je ook een uitgebreid overzicht van onze kennis, kunde en ervaring aanvragen.

DIEREN

 

Vraag 6: Jullie hebben ook advies voor vragen die te maken hebben met dieren?

 

 Antwoord: Ja! Je kunt naar vragen over of problemen met dieren op heel verschillende manieren kijken. En dus kun je ook ontdekken wat de thema's zijn waarmee zij te maken hebben. Waar hun krachten liggen en waarin ze eerder zwakte ervaren. En zo krijg je inzicht in wegen, die erg helpend voor een dier kunnen zijn.

 

 

Vraag 7: Moet ik mijn (huis)dier bij jullie brengen?

 

Nee, dat is het fijne van onze werkwijze. Iedereen kan gewoon lekker thuis blijven (wil je meer weten, stel dan gerust je vragen).

 

 

 

ANDERE VRAGEN

 

Vraag 8: Met wat voor vragen/problemen kan ik bij jullie terecht?

 

Omdat dat nogal verschillend kan zijn hebben we hier een speciale pagina met voorbeelden gemaak. (wil je meer weten, stel dan gerust je vragen).

 

 

Vraag 9: Als ik (nog meer) vragen heb, kan ik dan altijd terecht en waar?

 

 Antwoord: Ja. We zijn op allerlei manieren bereikbaar. Dus je vindt altijd wel een mogelijkheid die jou past. Het is het makkelijkst om hier even te kijken.

Wil je meer weten over ons?

Kijk hier naar de weg van Douwe. En klik hier voor meer over Margot.