HOE KAN IK VOOR JOU VAN BETEKENIS ZIJN?

 

Voor Ervaar je Heelheid ben ik graag bezig om mijn kennis en kunde op het gebied van levensvragen - en hoe je daarop antwoorden vindt die echt bij je passen - te delen. Door tal van opleidingen en allerlei werkervaring heb ik een goed en breed zicht op de wegen die mensen kunnen bewandelen. Zodat je het antwoord kunt vinden dat nu de meeste betekenis heeft.

 

Gericht op zoek

Ik gebruik graag allerlei manieren om uit te vinden, met welke schatten & valkuilen jouw vragen precies te maken hebben. En hoe je dus de weg kunt vinden naar de antwoorden die je zoekt.

Resultaat

Hoe je vraag ook luidt, het resultaat is altijd: een wegwijzer naar je schatten & valkuilen, die maakt dat je heel concrete volgende stappen kunt zetten in je leven. En dat je dat met vertrouwen kunt doen.

 

_________________________________________________

LEES/VOLG JE BLOGS OP  WWW.DEJA.NU?

EN WIL JE MEER WETEN OVER COACHING OF TRAINING DAARVOOR, LEES HIER MEER...

 

Als je vragen hebt over hoe je de informatie en oefeningen op Deja.Nu praktisch kunt leren toepassen in je leven, dan zijn er daarvoor allerlei mogelijkheden voor specifieke training en coaching. Dat kan zijn: ondersteuning bij het vinden van meditatie en andere oefeningen, die je helpen je weg te vinden in een grotere werkelijkheid. Maar ook: leren decoderen van 'programma's' in jezelf, die maken dat je je niet kunt ontwikkelen zoals je wilt. Je vraag en waar je bent op je pad, zijn natuurlijk belangrijk bij het bepalen van wat past.

 

HEB JE VRAGEN, WIL JE GRAAG MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDENNEEM GERUST CONTACT MET ME OP!