Als kind werd ik op school gepest. Het heeft wel een tijdje geduurd, voordat ik kon zien dat ik daardoor heb geleerd om te dromen met mijn ogen open.  Buitengesloten zijn, maakt een hoop in je los. Naast verdriet, eenzaamheid en heel veel vragen vooral ook... 'leren verduren'. Leren leven met dat het allemaal niet perfect is. Leren zoeken naar manieren om het leuk te maken. En leren ervaren dat alles, ook het verdriet, steeds weer overgaat en dus tijdelijk is.

 

In situaties van pijn en moeite, kun je hoe dan ook altijd iets vinden waar je je voordeel mee kunt doen. Maar je hebt er vaak wel wat wegwijzers bij nodig. Ik heb door het als kind veel  alleen zijn geleerd om te zien hoeveel er eigenlijk om me heen te vinden was! Met hoeveel dingen ik 'een relatie aan kon gaan'. En hoe ik zo tot ideeën kon komen, die in de ogen van 'de buitenwereld' onmogelijk zouden zijn. Voor mij waren ze dat niet. En daardoor werd mijn wereld van mogelijkheden heel erg groot.

 

ALTIJD & OVERAL

Ik creëerde zo mijn eigen kaders. En kon daardoor zien dat 'kaders alleen maar kaders zijn'. Gedachtenstructuren, die je veranderen kunt. Gaat zeker niet altijd vanzelf, maar het kán wel. En zo is het mijn specialiteit geworden: leren om overal de veelheid te zien die er altijd is. Ik maak er nu dus ook mijn levenswerk van. Samen met anderen, die dat willen. Daarom deel ik graag mijn kennis, kunde en ervaring - en de rijkheid daarvan - via het onderzoeken en vinden van wegwijzers. Juist als die niet zomaar voor de hand liggen. Door dat te doen verrijk ik ook steeds weer mijn kaders. Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen. Dan komen oplossingen naar je toe... en word je levensreis een avontuur. Elke dag opnieuw... als je het wilt durven zien.

HOE KAN IK VOOR JOU VAN BETEKENIS ZIJN?

 

Voor Ervaar je Heelheid ben ik graag bezig om die wegwijzers naar schatten & valkuilen te vinden, die zo voor de hand liggend kunnen zijn, en toch vaak over het hoofd gezien worden. Dat is het laag hangende fruit dat we graag meteen willen plukken, zodat je er direct je voordeel mee kunt doen.

 

Overtuigingen

Het zijn vaak onze overtuigingen, die maken dat we iets dat logisch lijkt niet kunnen zien. Waardoor je levensreis moeizamer is dan je je wenst.  De zoektocht die ik graag met iedereen aan ga, hoeft daarom niet ingewikkeld te zijn en levert concrete wegwijzers op.   

 

Leuk, avontuurlijk & duurzaam

Ik maak bij die ont-dekkingstocht graag gebruik van allerlei manieren om te kunnen vinden wat je zoekt. En wil graag weten waar jouw energie - dat wat je inspiratie en levenskracht geeft - niet echt stromen kan. Zo kunnen wegwijzers naar schatten & valkuilen je 'schatkracht' weer echt laten stromen. 

 

Jouw wegwijzer maakt dat je beschikken kunt over je eigen richtingwijzers.

 

 

HEB JE VRAGEN, WIL JE GRAAG MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN NEEM GERUST CONTACT MET ME OP!